Ciutat

Joan Carles Sánchez decideix no presentar-se a les primàries i recolza la candidatura de Marta Farrés

L’anunci de la renúncia de Sánchez i el suport a la candidatura de Marta Farrés es va fer ahir al migdia al bar Clau de fa
L’anunci de la renúncia de Sánchez i el suport a la candidatura de Marta Farrés es va fer ahir al migdia al bar Clau de fa / ESTEVE BARNOLA

La primera tinent d’alcalde, Marta Farrés, disputarà amb el també tinent d’alcalde, Josep Ayuso, les primàries del Partit dels Socialistes de Catalunya a Sabadell per decidir qui serà el futur alcaldable d’aquesta formació a les municipals del 2015.

Aquest migdia l’alcalde, Joan Carles Sánchez, ha anunciat la seva renúncia a concòrrer a les primàries i ha avalat la candidatura de Farrés. Sánchez ha admès que «em resultava molt difícil mantenir la meva candidatura després de comprovar que no disposava del consens suficient» i després que la setmana passada l’executiva del partit es va posicionar a favor de Josep Ayuso. Per un altre costat, l’alcalde ha dit que demanarà al líder del PSC, Pere Navarro, que les primàries a Sabadell «siguin obertes, sense pors».

De Marta Farrés ha dit que representa «la candidatura de la il·lusió». Farrés, al seu torn, ha agraït el suport de Sánchez, així com el dels regidors Burgués, Manau, i Moreno, presents a la sala, i el de Quim Carné que és fora de Sabadell. També ha explicat que «no és una candidatura que va contra ningú, sinó que volem sumar, debatre i parlar del que pensem». Un cop acabada la intervenció Sánchez ha signat davant els periodistes l’aval a la candidata Marta Farrés. Fins el dia 14 han de recollir 100 avals. Després hi haurà 10 dies de campanya i la votació final.

Comentaris
To Top