Arxiu

Agraïment al personal de l’Hospital Parc Taulí

En nom meu i de la meva família, volem donar les gràcies al personal de l’hospital Parc Taulí per l’atenció que han tingut envers el meu pare, que va morir la setmana passada. Malgrat el col·lapse del servei d’urgències per la gran quantitat de pacients i per les retallades, el personal d’urgències i del VII Centenari saben estar al peu del canó demostrant una gran professionalitat tant des del punt de vista mèdic com del tracte als pacients.

Vull esmentar molt especialment l’equip de cures pal·liatives (Dr.Gallardo, Dr.Villace, Dr. Grimau i l’enfermera Maite Buera), per la qualitat de la feina que fa i la preocupació constant per l’estat del pacient

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top