Ciutat

QuirónSalud admet negociacions amb Salut per l’Hospital General

Mitjançant un comunicat, la direcció de l’Hospital General de Catalunya i el Departament de Salut han reconegut que estan obertes les negociacions per estudiar «amb la màxima sensibilitat» un acord que s’hauria de fer realitat abans d’acabar l’any.

Les converses entre el centre propietat del grup QuirónSalud i la Generalitat es van iniciar a l’octubre, quan Comín va anunciar la intenció del Departament de Salut de fer-se amb la propietat de l’Hospital General. Fins ara, però, l’empresa no havia reconegut els contactes.
El conseller de Salut, Antoni Comín, considera positiu el comunicat conjunt entre Salut i QuirónSalud, ja que «demostra la sincronització» entre ambdues parts i assegura que ha se servir per «donar tranquil·litat i seguretat» a totes les parts implicades, com els ajuntaments o els treballadors.
El futur acord supliria la construcció dels centres previstos a Rubí i Cerdanyola, segons va afirmar el conseller.

Imatge de l’entrada de l’Hospital General de Catalunya. Imatge del 20/10/2016 en horitzontal

D’altra banda, també afectaria directament els altres hospitals de la zona, com són el Parc Taulí, la Mútua de Terrassa i el Consorci Sanitari.
La compra seria una bona notícia per a l’Hospital de Sabadell, que ha passat un hivern complicat pel col·lapse del Servei d’Urgències i que va portar a la cessió de la responsable del servei.
El Taulí veurà també alleujada la seva càrrega quan es finalitzin les obres de millora d’Urgències, que han de servir per ampliar en una planta l’espai destinat a aquest servei.
En cas que la compra es concretés, el centre esdevindria centre d’assistència bàsica del Vallès, amb 431 llits, entre 28 i 40 box d’urgències, 10 places d’observació que puguin fer de suport a la primària, i entre 25 i 35 places per a l’hospital de dia.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top