Ciutat

Acaben les obres de millora de diversos espais del Parc Taulí

El Parc Taulí ha millorat l’atenció al pacient amb la reforma d’alguns dels seus espais. Després de mesos d’obres, aquesta setmana ja funciona amb total normalitat l’ala dreta de la sisena planta d’hospitalització de l’edifici Taulí. També s’ha reformat la segona planta d’hospitalització de l’edifici del VIIè Centenari, destinada a pacients de convalescència. D’altra banda, a partir d’aquest dimarts 14 de novembre les consultes externes del Servei d’Oftalmologia s’ubiquen a la tercera planta de l’edifici Santa Fe.

Una de les principals actuacions ha tingut lloc a la sisena planta d’hospitalitalització de l’edifici Taulí, destinada principalment a pacients de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Durant els darrers mesos s’ha reformat íntegrament la planta, en el marc del pla de millora de l’àrea d’hospitalització que s’executa cada any. L’objectiu és «oferir un millor confort tant a pacients com als professionals».
La sisena planta funciona ja a ple rendiment, després que el passat divendres es reobrís l’ala dreta, que té 26 llits.
La reforma ha consistit en la renovació i adaptació de tots els banys -inclosa la porta d’accés-, el canvi de les finestres, la millora dels capçals dels llits, la pintura de sostres i parets, la substitució del sistema d’il·luminació per leds, la renovació d’una part del mobiliari, la millora de la sala d’espera de familiars i la modernització dels controls d’infermeria.
Entre les millores aplicades destaca també la renovació de tots els gasos medicinals i el nou sistema d’avisos a infermeria, amb uns senyals acústics menys estridents, que afavoreixen el silenci a la planta, i amb un circuit que permet generar trucades d’emergència entre els professionals assistencials que estan a l’habitació i els que estan a fora d’hospitalització.

D’altra banda, els darrers mesos també s’ha renovat la segona planta d’hospitalització de l’edifici del VIIè Centenari, destinada a pacients de convalescència i amb un total de 40 llits.
En aquesta planta s’han instal·lat dutxes als banys de totes les habitacions, emplafonat les parets fins a mitja alçada, pintat la resta de parets i sostres i millorat els controls d’infermeria, així com el sistema d’il·luminació dels passadissos amb leds. També s’ha instal·lat el mateix sistema d’avisos a infermeria que a la 6a planta de l’edifici Taulí.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top