Vallès

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort de dues persones amb signes de violència a Badia del Vallès

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort de dues persones amb signes de violència a un pis del carrer Santander de Badia del Vallès. Es tracta d’una dona i un home -mare i fill, d’uns 90 i 70 anys d’edat, aproximadament- que van ser trobats morts dilluns al migdia al seu domicili. La policia de la Generalitat fou alertada pels veïns de d’edifici en notar una forta pudor a l’escala, procedent del pis on vivien les víctimes. Segons van declarar alguns testimonis a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), ja feia dies que se sentia aquesta olor, però fins aquest migdia no havien decidit avisar els Mossos.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top