Arxiu

Ingressen a presó un pare i el seu fill acusats de causar la mort a un home

El titular del jutjat d’instrucció número 3 de Sabadell ha ordenat l’ingrés a presó de dos homes, pare i fill, per agredir mortalment un altre en una baralla al barri de Sant Julià. El desencadenant dels fets podria haver estat una discussió familiar.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir dimarts passat dos homes, de 19 i 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi.
Els fets es remunten al mateix dia 7 de novembre, quan els Mossos van rebre l’avís que s’estava produint una baralla en la via pública. En concret, els testimonis van comunicar que els homes s’estaven agredint al carrer Feliu Elias del barri de Sant Julià.

De forma immediata, diverses dotacions policials es van desplaçar fins al lloc dels fets. Un cop allà van localitzar una persona inconscient que es trobava estesa a terra. Els agents van intentar reanimar-lo fins que se’n va fer càrrec el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que també es va desplaçar fins al lloc on es trobava la víctima. Davant d’aquests fets els agents van detenir els dos presumptes autors de l’agressió.
La víctima va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell on va morir hores més tard.
L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord va iniciar una investigació. Les pesquises, juntament amb el resultat de l’autòpsia, van determinar que els dos detinguts haurien agredit la víctima a cops.

L’informe conclou que fins i tot el van apallissar quan estava inconscient a terra, la qual cosa li va causar greus lesions que li van acabar provocant la mort.
L’agressió es va produir després que els tres homes es discutissin, segons sembla, per motius familiars. No s’han donat a conèixer els detalls sobre quin va ser el mòbil que va originar la brutal agressió. La notícia ha causat una gran commoció al barri.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top