Arxiu

CCOO rebutja l’ERO presentat per l’empresa tèxtil Bros, fundada l’any 1875, per tancar la fàbrica

CCOO d’Indústria de Catalunya rebutja l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) que ha presentat Bros, empresa sabadellenca especialitzada en tintura, per tancar la fàbrica, ubicada a la carretera de Prats, km. 2, i acomiadar als seus 25 treballadors. El sindicat no accepta l’ERO en considerar que aquesta firma tèxtil «té viabilitat» i que les causes econòmiques que addueix la direcció «no justifiquen» l’expedient. Per aquest motiu, CCOO exigeix a l’empresa la retirada de l’ERO i que s’avingui a negociar una sortida que garanteixi la continuïtat de l’activitat i els llocs de treball. Bros és una històrica empresa tèxtil de la comarca del Vallès Occidental. Fundada l’any 1875 per Antoni Bros Bosch, es va especialitzar en tints tèxtils. En els darrers temps, s’havia anat adaptant a les noves necessitats de fabricació que demanda el mercat.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top