Ciutat

L’Ajuntament decideix tancar el restaurant del Vapor Llonch

El restaurant del Vapor LLonch ha tancat les seves portes després que l’Ajuntament hagi decidit redefinir el model de formació de l’Escola de Restauració, coneguda abans com a Escola d’Hostaleria.

L’Escola de Restauració, abans Escola d’Hostaleria, situada al Vapor Llonch, es renovarà segons les necessitats actuals del sector. Així ho ha comunicat l’Ajuntament que ha indicat que el sector «ha experimentat una evolució molt important en les darreres dècades i que requereix professionals amb un alt grau d’especialització».
Segons el Consistori, l’aposta és per un model «molt més pedagògic i no pas productiu». I per aquesta raó ha decidit tancar el servei de restaurant. L’evolució del model està en línia amb d’altres «escoles de referència que malgrat ofereixen servei al públic, aquest sempre depèn del nivell de coneixements i ritme d’aprenentatge dels participants i no al contrari», ha subratllat l’Ajuntament.

En aquest sentit, ha avançat que durant l’any 2018, en funció de les disponibilitats pressupostàries, s’anirà avançant en la formulació i implementació de la nova Escola de Restauració. El nou model pretén respondre als nous reptes del sector. I entre aquests, l’equip de govern cita la formació de perfils professionals molt especialitzats d’acord amb la demanda del mercat laboral i una major professionalització del sector. També destaca la necessitat d’optimització i adequació dels espais de formació per complir la normativa establerta.
A més, anuncia la necessitat d’ampliar i diversificar l’actual ventall d’especiali-
tats formatives.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top