Esports

El Sabadell vol assegurar la permanència davant el Vila-real B

  • A Segona Catalana, el líder Sabadell Nord juga a Sallent

Objectiu prioritari. El Sabadell vol assegurar aquest diumenge (de nou en horari de tarda, 17h) la permanència davant un Vila-real B instal·lat en playoff . Un duel considerat clau, doncs, per tots dos equips. El tècnic arlequinat, Toni Seligrat, afirma que ‘l’encarem amb mentalitat de final, de guanyar sí o sí, una cosa que ens està costant una mica aquesta temporada’.

Sobre l’actual situació, a 5 punts de la zona de perill, Seligrat recorda que ‘mai hem patit angúnies en tota la lliga i jo espero que continuï així. No em passa pel cap perdre aquest partit i més veient com està l ‘equip’. Manté l’únic dubte del central Aleix Coch. Ha estat inclòs a la llista-Guillemenot és la principal novetat-i s’haurà d’esperar fins a l’últim moment. Sí és segura la presència de Felipe Sanchón a l’onze després de la seva suplència a Saragossa.

El Vila-real B dirigit per l’extècnic arlequinat Miguel Alvarez-serà el retorn a la banqueta de la Creu Alta després de la seva marxa-tindrà la baixa d’Imanol per sanció i Raba, titular i golejador aquest dissabte amb el primer equip a Sevilla. El seu objectiu és assegurar-se el passaport pel playoff sense descartar el títol. El Mallorca està a 6 punts ara mateix. El partit estarà dirigit pel jove colegiat balear Mateo Busquets Ferrer, 24 anys i primera temporada a Segona B. Va pitar el Peralada-Sabadell (3-2).

Territorial

A Primera Catalana, el Sabadell B vol allunyar-se del perill al camp del Sant Cugat, penúltim classificat i rival directe. A Segona Catalana, el líder Sabadell Nord visita el difícil terreny de joc del Sallent amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica. Serà diumenge a les 5 de la tarda. A la ciutat tenim un atractiu Can Rull-Matadepera. Els homes de Numosky volen confirmar la gran victòria a Parets i mantenir opcions de permanència (diumenge, 12.15h).

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top