Esports

La Cursa del Rodal és ja un clàssic

Aquest diumenge, a partir de les 10 del matí, amb sortida i arribada a les pistes municipals Josep Molins, es donarà el tret de sortida a la setena edició de la Cursa del Rodal de Sabadell, prova inaugural de les ‘Gàlvez Run Sèries 2018’. Amb organització de la J.A.S. i Club Natació, el més espectacular és el recorregut de 15.300 metres, creuant el Parc fluvial del riu Ripoll i la zona del bosc de Togores.

Un any més hi haurà gran participació sabadellenca entre els 300 atles inscrits. J.A. Sabadell, Club Natació i UES són les entitats que aporten més corredors. És ja un clàssic de cada any. D’altre banda, la J.A. Sabadell inicia, en l’àmbit més competitu, la seva singladura per la Lliga Catalana d’atletisme amb una primera jornada a Castellar del Vallès.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top