Esports

Al Sabadell se li escapen dos punts de manera increïble (1-1)

Si fos Galícia, parlaríem de meigues. Al Sabadell se li van escapar dos punts de manera increïble, quasi surrealista, després d’oferir un molt bon partit davant el Vila-real B, segon classificat i amb opcions de lluitar pel títol en cas de victòria a la Creu Alta. Un greu error del porter Roberto quan el partit estava totalment controlat va enfosquir el magnífic gol que havia marcat Arturo en els primers minuts de la segona meitat.

El conjunt de Toni Seligrat afrontava el matx més pressionat que abans de començar la jornada perquè els resultats matinals havien comprimit la zona baixa de la taula i el perill estava a només 3 punts. El triomf es feia, doncs, quasi imprescindible. I els arlequinats van sortir força endollats, disposant d’una claríssima ocasió al minut 8, però Àngel Martínez no va encertar en un remat còmode sol dins de l’àrea. Després va reaccionar l’equip de Miguel Alvarez i es va fer amb la possessió, però sense crear perill. Només un tímid xut de Pedro a les mans de Roberto. El partit va arribar al descans molt equilibrat.

L’arrencada arlequinada de la segona part va ser fortíssima, amb tres arribades consecutives. Un gran cop de cap de Josu va sortir fora fregant el travesser. Seria el preludi del gol de murri d’Arturo, qui va guanyar la partida a la defensa en una pilota llarga que semblava perduda i davant la sortida de Cantero va desviar amb la puntera als fons de la xarxa. Trencava així una mala ratxa de l’equip de més de tres partits sense marcar.

L’1-0 va deixar grogui al filial, però el Sabadell no va sentenciar tot i tenir algunes bones opcions a la contra. Un xut de Marc Martínez va estar a prop de sorprendre a Cantero. El Vila-real B no trobava espais ni era capaç de crear perill. Tanmateix sense xutar entre pals va aconseguir l’empat. Una centrada sense cap perill es va convertir en un dard enverinat per Roberto. El porter, altres vegades salvador, va fer un gest estrany en el seu intent de blocatge i la pilota va acabar dins la porteria entre la sorpresa general. Un cop massa dur que el Sabadell no va pair i malgrat els canvis de Seligrat, ja no hi va haver resposta. L’empat número 21 que manté l’alarma encesa, ara a 4 punts del play-out i 5 del descens. El pròxim partit a Formentera (sense Óscar Rubio i Pedro Capó per sanció) pot ser definitiu per allunyar-se o complicar-se més la vida.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Pol Moreno, Migue, Dani Gómez, Ángel Martínez, Josu (Migue García, m. 73), Ángel Martínez, Arturo, Pedro Capó (Víctor, m. 81) i Felipe Sanchón (Guillemenot, m. 81).

Vila-real B: Cantero; Miguelón, Quintillà, Roger, Juan, Lozano (Samu, m. 73), Enric Franquesa (Mario, m. 61), Chuca, Dalmau (Rubén, m. 75), Pedro i Simón.

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer, Comité balear. Grogues: Óscar Rubio, Pedro Capó; Rubén.

Gols: 1-0, m. 55: Arturo; 1-1, m. 77: Quintillà.

Estadi: Creu Alta, 1770 espectadors.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top