ESPORTS

Els veterans de la SCR El Ciervo tornen satisfets del Mundial

Francesc Castells i Rafel Agea durant la competició/Cedida

Bon balanç. Els tres jugadors de la S.C.R. El Ciervo que van participar en el Campionat del Món de veterans de tennis taula, Francesc Castells, Rafel Agea i Josep Petrel, han tornat satisfets de la seva experiència a Las Vegas, seu del campionat. Prop de 4 mil jugadors de tot el món majors de 40 anys han competit en aquest certamen celebrat en un Centre de Convencions.

Els resultats han estat força positius. Castells, en la categoria de 60 anys, va classificar-se per la fase pel títol i va acabar en una excel·lent setena posició entre 250 jugadors. També Josep Petrel va aconseguir superar la primera fase en la categoria de 70 anys i va signar una meritòria dissetena posició final. Per la seva part, Agea es va trobar amb rivals molt potents i es va haver de conformar amb la fase de consolació, acabant en disseté lloc.

“Per nosaltres ha estat un èxit rotund perquè el nivell era altíssim, amb molts jugadors xinesos que eren durs de superar”, va explicar Josep Petrel. L’expedició sabadellenca ja est troba a la nostra ciutat després de fer una mica de turisme per la zona. Van visitar San Francisco, el desert de Mojave i el Parc Nacional de Yosemite.

Comentaris
To Top