Golejada d’escàndol (2-27)

La selecció espanyola no té pietat d’alemania

Forca en una acció del partit davant Alemanya

Partit sense història. Les noies del CN Sabadell no tenen pietat d’Alemanya i guanyen per un contundent 2 a 27.
Des del xiulet inicial va quedar demostrat que a la piscina olímpica, Bernat Picornell, només hi havia un equip. En el minut 1, la jugadora del CN Sabadell i màxima golejadora en el debut de la selecció espanyola, Bea Ortiz, va ser l’encarregada d’inaugurar el marcador després de transformar una pena màxima. Tot seguit, la també waterpolista de l’entitat sabadellenca, Anni Espar finalitzaria una gran jugada col·lectiva per marcar el segon gol de la nit. L’enorme superioritat en els atacs espanyols sumat a la feblesa defensiva de les alemanyes, va permetre que, la també integrant del Sabadell, Pili Peña anotés el 0-3 i deixés encarrilat el partit després de quatre primers minuts de gran joc de les de Miki Oca.
Les alemanyes, que venien de derrotar a Sèrbia per un ajustat 8 a 9, no van poder perforar la porteria defensada per Maria Elena Sánchez fins transcorreguts els primers cinc minuts d’encontre gràcies a una superioritat numèrica (1-4). Els gols de Clara Espar (2), Anna Gual i Marta Bach, deixarien un resultat de 2 a 7 després d’un primer quart que feia més que evident que el segon partit de les espanyoles seria un tràmit.
En el segon període l’enorme superioritat continuava fent estralls a la defensa alemanya que veia com els gols de les nedadores del CN Sabadell, Pili Peña, Paula Leitón i Bea Ortiz, juntament amb els d’Helena Lloret (2) i Anna Gual (2), tancaven un quart amb un parcial d’escàndol (0-7) que situava un exagerat 2 a 14 després de setze minuts d’encontre.
En els darrers dos quarts, el marcador es va anar eixamplant fins al definitiu 2 a 27. La jove waterpolista Judith Forca, va ser, juntament amb Helena Lloret i Anna Gual, la màxima golejadora del partit 5 gols, tots ells en els darrers setze minuts d’encontre.
Miki Oca va aprofitar el partit per donar minuts a les menys habituals i donar descans a algunes de les jugadores importants del CN Sabadell com Maica García o Bea Ortiz que tan sols van jugar entre les dues, setze minuts d’encontre.