ESPORTS

Honved Orriols guanya les 24 Hores del Club Natació

Els components de l'equip Honved Orriols celebrant el seu cinquè títol/Ll.Franco

El rei indiscutible del futbet del Club Natació Sabadell. L’equip Honved Orriols-Studi Barcelona va guanyar el seu cinquè títol de les 24 Hores, quart consecutiu, després de superar a un combatiu Taurons (2-1) en una extraordinària final que va reunir un nombrós públic a les instal·lacions del carrer Montcada malgrat una calor sufocant. Va posar així la cirereta a una altra gran campanya.

Aquesta 49a edició de la competició més antiga de futbet de la ciutat va oferir un altíssim nivell. Feia anys que no passava. Així s’explica la duríssima competència entre 5 equips per arribar a la fase final. L’històric Creualtenc At. va quedar fora malgrat sumar 15 punts. Els quatre primers de la lligueta van acabar separats només de 3 punts. Honved Orriols va ser primer amb 19 (una derrota i un empat) seguit de Memory, Taurons i Sacromonte.

En els encreuaments de semis, Honved Orriols va superar a Sacromonte per 4-1 en un resultat una mica enganyós. Es va veure obligat a remuntar. L’altre semifinal va anar als penals després de l’empat (1-1) entre Taurons i Memory. El primer va estar més encertat en una llarga tanda. El duel decisiu pel títol, dirigit impecablement per l’Oriol Marquina, va ser espectacular. Amb alternatives i un grapat d’oportunitats que van convertir amdós porters en les figures del matx.

Honved Orriols es va avançar aviat i hagués pogut sentenciar. Però Taurons va reaccionar bé i després de dos xuts al pal va igualar abans del descans. A la represa, Honved Orriols, més sencer físicament, va fer el 2-1 i va tenir el control, encara que el seu rival mai es va rendir i hauria pogut forçar la pròrroga en la recta final. Un 2-1 ajustat que va donar el cinquè títol de les 24 Hores a l’equip patrocinat pel conegut Josep Orriols, present en l’entrega del trofeu juntament amb el president de la secció de futbet del Club, Josep Peiri. Ara, ja es comença a pensar en la pròxima edició per commemorar com cal el mig segle de la competició.

Comentaris
To Top