Ciutat

Detingut un home per cremar un contenidor a la Zona Hermètica

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra van detenir un home el diumenge després d’haver cremat presumptament de forma intencionada un contenidor d’escombraries situat a la Zona Hermètica.

L’incendi va tenir lloc poc després de les 7 del matí a la cruïlla entre els carrers de Bocaccio i de Sant Ferran. El presumpte autor, que va ser detingut en el lloc dels fets, té 44 anys. No s’ha hagut de lamentar cap altra malmesa de material.

Una dotació de Bombers, que va rebre l’avís a les 7:17 hores, es va desplaçar fins la zona, on va intervenir durant cinc minuts. Dos vehicles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal també s’hi van traslladar i van realitzar la detenció conjunta de l’individu. Els Mossos han realitzat diligències judicials per un presumpte delicte de danys.

L’home va reconèixer els fets

Un veí va donar l’avís quan just quan el contenidor començava a treure fum. Segons ha assenyalat una testimoni dels fets, l’home es trobava ebri en el moment dels fets. Va reconèixer als agents que ell havia estat l’autor de l’incendi.

La detenció es va produir l’endemà d’una crema de tres contenidors, que va tenir lloc al carrer Raimon Casellas.

Comentaris
To Top