ESPORTS

El Sabadell 18/19 arrenca la pretemporada amb energia

Els jugadors van suar de valent en la sessió matinal de Sant Oleguer/Óscar Espinosa

A suar. Els jugadors del Centre d’Esports ja han començat la pretemporada de veritat. Després de la protocol·lària jornada del dilluns, ahir dimarts el preparador físic, Josep Maria Ferrer, Joma, ja va augmentar el ritme en la sessió matinal de l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. L’aspecte físic és ara prioritari encara que l’entrenament va acabar amb un partidet sota una forta calor. Entre els espectadors es trobaven el director general Bruno Batlle, enganxat al mòbil, i el conseller de l’àrea esportiva, Axel Torres. Demà dimecres s’endureix el programa amb l’inici de les dobles sessions, al matí a Sant Oleguer i a la tarda a Olimpia.

Una de les novetats d’aquest any seran les presentacions oficials de les noves incorporacions. El club, en el seu intent de màxim acostament a la ciutat, ha triat llocs emblemàtics amb l’objectiu de donar un toc més sabadellenc a l’acte. Aquest dimecres serà el torn de Manuel Gato i Adri Cuevas que seran presentats en el Mercat Central a les 12.30 hores. El divendres li tocarà a Edgar Hernández i es farà a la Torre de l’Aigua. L’operació fitxatges ha quedat aturada a l’espera de fructificar alguna de les operacions que estan en marxa. Sembla a prop el nou central i també un dels dos jugadors de banda que ha demanat Toni Seligrat. Qui segur no tornarà al Centre d’Esports és Fito Miranda. El jugador s’ha decantat per  l’oferta del Cartagena, molt superior a la del club arlequinat. El Sabadell no ha tingut cap opció a l’hora de competir econòmicament.

D’altra banda, aquest dijous (17h) alguns jugadors i representants del club seran protagonistes en l’acte de presentació del acord de patrocini amb Golden Park a Baricentro. Estàn convidats socis i simpatitzants del Centre d’Esports que podran compartir uns minuts amb els futbolistes i fer-se fotos o demanar autògrafs.

Comentaris
To Top