Golejada a la ventafocs del grup

Maica García ha participar del triomf amb cinc gol // Lluís Franco

Les noies del Club Natació Sabadell han aconseguit la tercera victòria en aquest Campionat d’Europa davant la selecció de Turquia per un contundent 32 a 2 en el que han destacat les jugadores del CN Sabadell: Judith Forca (7), Maica García (5) i Paula Leitón (4).

Tot i un inici amb algunes indecisions per part de les jugadores de Miki Oca, ràpidament ha quedat clar que el partit d’avui seria un partit de tràmit. En el segon minut d’encontre la boia del CN Sabadell, Paula Leitón ha aprofitat la primera de les tres superioritats numèriques que ha disposat el combinat espanyol en el primer període per finalitzar una assistència de Bea Ortiz per inaugurar un marcador (1-0) que ha acabat essent d’escàndol. Maica GarcíaJudith Forca, Anni Espar i Marta Bach han estat les golejadores en un període que ha acabat per un contundent 5 a 0. Les jugadores turques, que venien d’encaixar seixanta-set gols en els dos encontres davant Rússia i Hongria, només han estat capaces de fer un llançament a porteria en els vuit primers minuts de joc, fet més que evident que les otomanes no estan al nivell d’un Europeu de primer nivell.

En els següents vuit minuts, amb una selecció espanyola de menys a més, el festival ofensiu de les waterpolistes de Miki Oca ha estat encara més evident: parcial de 9 a 0 en el que les turques no han llençat cap vegada a la porteria defensada Maria Elena. L’aspecte ofensiu ha anat a càrrec de Clara Espar (4) i de les jugadores del CN Sabadell: Bea OrtizAnni Espar (2), Judith Forca.

En el tercer període i quart període els aplaudiments dels assistents a la piscina Bernat Picornell se’ls han endut la capitana de Turquia, Kubra Kus. La jugadora otomana ha estat l’única jugadora que ha llençat a porteria i ha aconseguit els dos únics gols de la ventafocs del grup.