ESPORTS

Gato i Adri Cuevas confirmen que van venir per Toni Seligrat

Adri Cuevas i Manuel Gato van ser protagonistes d'una presentació atípica al Mercat Central/Ll. Franco

El Centre d’Esports va posar en marxa el nou model de presentacions en un lloc emblemàtic de la ciutat. El Mercat Central va ser l’escenari escollit per la posada de llarg d’Adri Cuevas i Manuel Gato. L’acte va crear expectació i un bon grapat de seguidors arlequinats es van acostar per conèixer les declaracions d’ambdós futbolistes. Adri Cuevas, nascut fa 28 anys a Xerez de la Frontera, ha voltat per diversos equips de Segona B, l’últim l’Ebro on va quallar una gran campanya (van lluitar pel playoff fins al final) anotant 6 gols, un d’ells al Sabadell. Com anècdota, no canviarà pràcticament de samarreta perquè l’equip aragonès també vesteix d’arlequinat. “Tenia altres opcions, però em va agradar el projecte del Sabadell i sobretot va ser clau la trucada de Toni Seligrat. Em va convèncer la seva idea de veure el futbol”.  Cuevas, migcampista amb característiques creatives, creu que en el Sabadell “puc créixer com a futbolista” i l’objectiu col·lectiu és “ser molt competitius”.

Per Manuel Gato no hi havia la novetat perquè coneix molt bé el club i la ciutat. Va ser arlequinat tres temporades a Segona A. “Tinc molts bons records d’aquella etapa i només un de dolent, el descens a Segona B. Va ser dramàtic per tots. Però no dec res a ningú, jo ho vaig donar tot al camp. Malgrat tenir un any més de contracte, el club no va voler que continués. Ara he tornat amb moltíssima il·lusió i crec que pot ser un any molt bonic i el vull aprofitar”. També va dir que “Toni Seligrat ha estat clau perquè tornés. Ell em coneix molt bé i pot treure’m rendiment com ja va passar a l’Alcoià. El míster és molt competitiu i voldrà el màxim de mi”. Sobre la seva edat (34 anys), Gato va assegurar que té “l’esperit de vint-i-dos”.

D’altra banda, el director general del club, Bruno Batlle, que va estar acompanyat del nou director esportiu Jose Manzanera, va confirmar que tenen “negociacions avançades” amb dos jugadors, però no es volen precipitar. Qui segur que no tornarà és Fito Miranda, qui ha acceptat una oferta molt superior del Cartagena.

Comentaris
To Top