El govern municipal es marca com objectiu eliminar els accidents de trànsit

El govern municipal es marca com a objectiu eliminar els accidents de trànsit a la ciutat que tinguin conseqüències greus per a la salut de les persones o produeixin víctimes mortals. Per això continuarà aplicant accions que incideixin en la seguretat viària: pacificació del trànsit a la via pública, reordenació de la mobilitat, foment del transport públic, sensibilització ciutadana i formació viària als centres educatius.
El treball del consistori està en sintonia amb el projecte de seguretat vial Visió Zero, que persegueix un sistema de trànsit sense víctimes mortals ni persones ferides greument com a conseqüència dels accidents. Aquest objectiu s’emmarca en les polítiques que impulsa la Unió Europea i que, en l’àmbit nacional, també persegueix el Servei Català de Trànsit.
El total d’accidents de trànsit durant el primer semestre de l’any a Sabadell ha estat de 699, el que indica una tendència a la baixa en relació amb anys anteriors. Segons s’observa de les xifres registrades per la Policia Local durant la primera meitat de l’any, aquest 2017 podria trencar amb la línia alcista dels darrers cinc anys.
Dels 699 accidents, 312 van registrar persones ferides, 451 en total, 30 de les quals de gravetat. Així mateix, s’ha hagut de lamentar una víctima mortal.

Aquesta entrada va ser publicada en Notícia del dia, Notícies Portada. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.