El nou curs comença amb 36 mil alumnes

El nou curs escolar 2017-18 es posa en marxa aquest dimarts a la ciutat amb més de 36 mil alumnes. La directora territorial d’Ensenyament al Vallès Occidental, Carme Vigués, subratlla que tots els equipaments educatius estan preparats per poder començar les classes amb normalitat.

L’inici del nou curs dóna definitivament per acabat el període vacacional. Enguany el total d’alumnes a la ciutat és de 36.775 incloent l’educació obligatòria (infantil, primària i secundària) i els estudis postobligatoris (batxillerat i cicles formatius), segons dades de la direcció territorial d’Ensenyament.
Fa setmanes que van començar els preparatius als despatxos i a les sales de professors. Hores d’ara «totes les escoles i instituts del municipi estan preparats i es preveu que puguin començar les classes amb normalitat», segons explica a D.S la directora territorial d’Ensenyament, Carme Vigués.

Aquesta entrada va ser publicada en Destacat Portada, Notícia del dia. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.