La Funerària Torra obre una oficina nocturna a l’Hospital de Sabadell

La Funerària Torra ha obert un nou espai d’atenció a les famílies al Parc Taulí.

L’oficina està ubicada a la zona comercial de l’Hospital i estarà oberta en horari nocturn, de 10 de la nit, fins a les 8 del matí.

La companyia ha apostat per ampliar i reforçar els seus serveis per cobrir totes les necessitats de les famílies en un moment tan delicat com és la mort d’un familiar.

Gràcies a aquesta oficina, els ciutadans de Sabadell i de tota l’àrea d’influència del Parc Taulí disposaran d’atenció immediata i personalitzada.

La Funerària Torra explica que de les 1.685 defuncions que es produeixen de mitjana a Sabadell cada any, el 35% es produeixen de nit: «Els familiars han d’esperar al matí per començar el procés d’enterrament». És per això que l’oficina ha decidit ampliar l’horari i oferir els seus serveis amb atenció personalitzada durant 24h al dia.

Aquesta entrada va ser publicada en Notícies Portada, Sabadell. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit.

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>