La Policia Municipal ha de ser un cos més eficient i proper, segons el govern

El govern ha anunciat un nou Pla Director de la Policia Municipal per transformar el cos en un servei més proactiu i proper a la població. El procés de transformació comptarà amb entitats ciutadanes i associacions veïnals.

El Pla Director, previst per aquest any, recollirà les mesures per transformar el cos en un servei molt més eficient i que respongui a un model de seguretat local compromès amb la ciutat, proper a la població i més proactiu que reactiu.
El document tindrà un període d’aplicació fins al 2020. Coincidirà amb un canvi organitzatiu i d’estructura del cos, amb un pla de creixement.
Aquest projecte de reestructuració i creixement de la plantilla de la Policia Municipal, iniciat el 2016, té l’objectiu de comptar a partir del 2022 amb una plantilla de 275 agents (el 2016 comptava amb 220 i actualment amb 235 efectius). L’ampliació de la plantilla sumada a les substitucions per jubilacions previstes fins al 2025 comportarà la incorporació de 125 agents nous.

Aquesta entrada va ser publicada en Notícies Portada, Sabadell. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.