Les deu millors notes a la Selectivitat reben el reconeixement de la ciutat

Els deu alumnes que millor nota han obtingut en aquestes proves que els han d’obrir les portes als estudis universitaris, van rebre dijous passat el reconeixement públic de la seva ciutat, a travès d’un acte celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Sabadell. Judith Galán, Anna Comas, Oriol Galobart, Eric Muñoz, Pau Colomer, Joan Bernadas, Teresa Porta, i Daniel Berbel, van rebre un diploma acreditatiu i un premi econòmic que poden utilitzar a les llibreries de Sabadell.

L’Alcalde, Juli Fernàndez va recordar que la formació és part de la nostra vida i que al llarg de la carrera professional, cal seguir formant-se. El primer tinent d’Alcalde i regidor d’educació, Joan Berlanga, va destacar les bones condicions en què han pogut estudiar aquests alumnes, gràcies a l’esforç de la societat i en aquest sentit va fer un recordatori d’agraïment a professors, pares i mares pel pel seu suport, mentre que els professors van mostrar la seva satisfacció per l’èxit dels seus alumnes. Berlanga va posar de manifest que tot el que fessin a partir d’ara condicionaria la seva vida futura.

Aquesta entrada va ser publicada en Notícies Portada, Sabadell. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.