Sancions de 720 mil euros per dos operadors de Sant Pau de Riu-sec

L’Ajuntament multarà amb 720.000 euros diferents operadors comercials, ubicats a Sant Pau de Riu-sec, que no s’havien donat d’alta de l’IAE com a grans superfícies per tributar menys. L’Ajuntament ha informat que, dins del Pla de Control Tributari, va iniciar una inspecció a les grans superfícies, de més de 5.000 m2, que havien començat la seva activitat a finals del 2012 en l’àmbit de Sant Pau de Riu-sec.

El consistori va detectar que algunes d’aquestes grans superfícies s’havien donat d’alta en una relació d’epígrafs de comerç especialitzat que les posava al mateix nivell que els petits comerços que realitzen una única activitat especialitzada. Aquesta situació representa una anomalia ja que no són situacions comparables ja sigui per superfície, per producte o per serveis prestats. Per aquest motiu, s’imposaran dues sancions de més de 720.000 euros a cada una de les empreses.

Aquesta entrada va ser publicada en Notícies Portada, Sabadell. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.