Vallès

Prop de mil persones han passat per l’auditori de Castellar per veure ‘Pa negre’

«El cinema és la darrera part de la cultura catalana que queda per normalitzar», va dir Passola des de l’escenari de l’Auditori Miquel Pont durant la presentació de la cinta que obria oficialment la programació.

Amb la platea plena a vessar i acompanyada pel director de la mostra, Pere Joan Ventura, la productora del film va felicitar els castellarencs per la programació del cap de setmana.

El que queda per veure

Avui a les 18 hores, es pot veure «La doctrina del shock», de Michael Winterbottom i Matt Whitecross, a la sessió de les 21.30 hores, «Neds», de Peter Mullan; i a la mitja nit «Exit through the giftshop», de Bansky.

Demà la migdia arriba una cinta per a tota la família. Es tracta de «La montaña mágica», de K. Hagen i Thomas Moldestad. A les 18 hores l’actor gallec Antonio Mourelos presentarà «18 comidas», de Jorge Coira.

A les 20 hores «Soul Kitchen», de Faith Akin, posarà el punt i final a al mostra. Fins al 26 de març també es pot veure a la sala polivalent del soterrani de l’antic mercat l’exposició «Dies de cine», sobre el cinema a Castellar. Hi apareixen fotografies de les sales i cartelleres antigues

Comentaris
To Top