Vallès

Unes 250 persones s’apleguen a la desena trobada del Puig de la Creu de Castellar

Tot i que les previsions meteorològiques no acompanyaven gaire i que a primera hora del matí el cel no convidava a sortir al bosc, unes 250 persones van pujar al cim del Puig de la Creu per tal de participar a la desena edició de la trobada que s’hi organitzava.

La jornada de portes obertes des de primera hora va animar els castellarencs a pujar per tal de conèixer per dins la petita capella, el refugi i el torreó, situats just al límit amb el terme municipal de Sentmenat. També es van poder apreciar les millores  al mur de contenció de les cisternes.

Després del repic de la campana tubular, la pregària de lloança i l’esmorzar, també hi va haver les actuacions dels bastoners de Castellar i un concert a càrrec de la Coral Xiribec, així com una audició de sardanes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top