Arxiu

Pressupost baix, artistes emergents

Foto: E. Barnola

Posant l’accent en la innovació i la investigació, L’Estruch (Sant Isidre, 140) inicia una tardor de dansa, música, teatre, imatge, ‘performances’, circ,  assajos i tallers amb noms com Marta Carrasco, Pepe Hevia o Jordi Cortés però una majoria d’artistes «emergents». Els sabadellencs Pol Cruells, Mai Vistos, Indira i An-Marí protagonitzen els concerts.

En teatre, l’autor i director Carles de la Rosa presenta Interès Variable (19 de novembre), una comèdia actual sobre crisis, hipoteques i infidelitats, i David Ribera la peça Dits en joc (23 de desembre), que inclou la sabadellenca Laia Pineda. A més, es veurà Circ Teatre Modern, dels ‘residents’ Benet Jofre i Johnny Torres (19 i 20 de novembre). En la secció de «Nous fomats», la innovadora companyia barcelonina Sr. Serrano presenta Memo (8 d’octubre), Thaïs Botinas i Marga Socias estrenen Let’s play? (16 i 16 d’octubre) i Bàcum va més enllà de la dansa, incorporant tecnologia i multimèdia, a Mut[is] (3 de novembre).

Marta Carrasco, Pepe Hevia i Jordi Cortés, tres noms destacat de la dansa contemporània amb continuada presència a L’Estruch, tornen amb estrenes. La primera presentarà, poc després de passar pel Temporada Alta i i el CAET de Terrassa, No sé si…, «una història sobre el dubte, els mites, la tendresa, la força i la necessitat de fugir» a partir de la dramatúgia i el text de Roberto García de Mesa (16 de desembre). Completen l’oferta Envasats al buit, d’Anima’s Animal Art (Esther Aumatell i Ernest Mandap) el 22 d’octubre i El aprendizaje (29 d’octubre), amb Roberto Romei i Juan Carlos Lérida, que assagen «un punt de vista nou sobre la dansa, el teatre, el flamenc, l’expressivitat del moviment».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top