Arxiu

Pressupost baix, artistes emergents

Foto: E. Barnola

Posant l’accent en la innovació i la investigació, L’Estruch (Sant Isidre, 140) inicia una tardor de dansa, música, teatre, imatge, ‘performances’, circ,  assajos i tallers amb noms com Marta Carrasco, Pepe Hevia o Jordi Cortés però una majoria d’artistes «emergents». Els sabadellencs Pol Cruells, Mai Vistos, Indira i An-Marí protagonitzen els concerts.

En teatre, l’autor i director Carles de la Rosa presenta Interès Variable (19 de novembre), una comèdia actual sobre crisis, hipoteques i infidelitats, i David Ribera la peça Dits en joc (23 de desembre), que inclou la sabadellenca Laia Pineda. A més, es veurà Circ Teatre Modern, dels ‘residents’ Benet Jofre i Johnny Torres (19 i 20 de novembre). En la secció de «Nous fomats», la innovadora companyia barcelonina Sr. Serrano presenta Memo (8 d’octubre), Thaïs Botinas i Marga Socias estrenen Let’s play? (16 i 16 d’octubre) i Bàcum va més enllà de la dansa, incorporant tecnologia i multimèdia, a Mut[is] (3 de novembre).

Marta Carrasco, Pepe Hevia i Jordi Cortés, tres noms destacat de la dansa contemporània amb continuada presència a L’Estruch, tornen amb estrenes. La primera presentarà, poc després de passar pel Temporada Alta i i el CAET de Terrassa, No sé si…, «una història sobre el dubte, els mites, la tendresa, la força i la necessitat de fugir» a partir de la dramatúgia i el text de Roberto García de Mesa (16 de desembre). Completen l’oferta Envasats al buit, d’Anima’s Animal Art (Esther Aumatell i Ernest Mandap) el 22 d’octubre i El aprendizaje (29 d’octubre), amb Roberto Romei i Juan Carlos Lérida, que assagen «un punt de vista nou sobre la dansa, el teatre, el flamenc, l’expressivitat del moviment».

Comentaris
To Top