Arxiu

La fantasia de Geronimo Stilton captiva a La Faràndula

Foto: Ll. Franco

El musical que han creat Àngel Llàcer i Manu Guix sobre el personatge de Geronimo Stilton, el ratolí periodista i aventurer, ha captivat aquest cap de setmana al públic de La Faràndula amb un total de quatre funcions emmarcades en la gira que acaba de començar aquesta producció catalana. A més del vestuari i l’excel·lent música de Guix, van seduir els efectes visuals amb projeccions de personatges virtuals gràcies a una tela al davant de l’escenari. En aquest «Musical del Regne de la Fantasia» no va passar desaparcebuda la presència de Lloll Bertran en el paper de bruixa Stria.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top