Arxiu

El mentalista David Baró obrirà l’eclèctica programació de l’Àgora

Espai «eclèctic, multicultural, empàtic i rigorós», tal com descriu M. Antònia Cabistany, la cafeteria Àgora de Sant Oleguer reprèn la temporada amb espectacles i activitats variades, des d’uns nous «Tastets d’art» a festes setmanals de country o dansa oriental.

Sobre el 7 i el 8 d’octubre amb el mag i mentalista David Baró, que presentarà (21.30 hores) l’espectacle Els misteris de la ment. Una setmana més tard, el 14 d’octubre (21.30 hores), el grup de teatre La Tal estrena Hamelin, de Juan Mayorga. Hi haurà una segona funció el dia 15 a les 20 hores. El 22 d’octubre torna una «Gran Gala» ja clàssica a l’Àgora. Un ‘show’ amb sorpreses que s’hi accedeix amb invitació i que celebra l’aniversari d’aquest espai. «Aquest any venen The Royal Academy of Camdem i Total Enjoy, serà molt especial», convidava dilluns passat M. Antònia Cabistany a la concorreguda roda de premsa de presentació. El 5 de novembre hi haurà més màgia amb el sabadellenc Albert Llorens. Dins les arts escèniques, encara cal anunciar els dos tallers de Teatre Musical que dirigeix Ferran Guiu amb gran èxit de convocatòria, i que finalitzen amb la pertinent funció oberta al públic.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top