Arxiu

Campament a la Plaça del Dr. Robert

Vagi per endavant que no tinc res en contra dels anomenats indignats ja que jo també n’estic bastant d’indignat i a més estic d’acord amb més de la meitat de les propostes d’aquest col.lectiu tan divers.
Però em sembla que l’espectacle que ofereixen els acampats a la Plaça del Dr. Robert té molt poc a veure amb aquelles reivindicacions que van manifestar en el seu dia. Ja sabem el que volen i em sembla que és hora d’esperonar els partits polítics i els sindicats perquè actuin i també de que els indignats desmuntin aquest campament de la Plaça delDr. Robert que no té cap sentit i que és una mostra innecessària de tercermundisme

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top