Arxiu

PEDRO SALADO, videojoc del Sabadell «El FIFA 2012 és allò que més internacionalitza el nostre club»

És tan aficionat al C.d’E. Sabadell com a la Playstation. Per tant dimecres, un dia abans que tothom, ell ja provava el nou videojoc FIFA 2012 que inclou per primera vegada el Sabadell amb tota la seva alineació, bandera, escut. Un autèntic èxtasi.
L’estudiant d’Educació Primària, Pedro Salado Lorente, 18, fotògraf oficial del club i soci des dels 8 anys, li cau la baba de veure unides les seves dues grans passions.


En el nou FIFA 2012 Redondo puja per la banda, Florian xuta des de fora l’àrea i Lanza se’n dribla tres?
No exactament.
Oooh.
Però el pentinat de Fito és clavat, el Baha és morenet, el Toni Lao no té cua però té el cabell llarg amb cinta al front…
Juguen o no com els autèntics?
Encara no ho sé gaire perquè en aquesta versió costa molt arribar a porta. És defensa diferent i canvia tot. El que m’ha decebut és Manu.
Lanzarote?
Sí, no és tan habilidós com el real i no xuta bé les faltes cosa que ell sap fer molt bé. El millor de la plantilla posen el Baha amb un 67 d’habilitat global sobre 100 i després Arteaga amb 66.
L’equip té 2’5 estrelles sobre 5. Es poc?
És el que li toca com a recent ascendit. Només matemàtica. En la realitat s’ha vist que podem tutejar un Depor com vam fer a Riazor.
Com és la Nova Creu Alta virtual?
No existeix. Hi ha Wembley, el Nou Camp, altres estadis mítics i uns altres que són estàndard. Jo li he posat el nom de Creu Alta a un estadi per a 25.000 persones que s’hi assembla.

Comentaris
To Top