Arxiu

La programació infantil de LaSala vol «emocionar» en el seu cinquè aniversari

«La gran Epopeia del Petit Bon Home»

Río de Luna, de Da.Te Danza, obre el 16 d’octubre la nova temporada d’espectacles familiars a LaSala Miguel Hernández, que coincidint amb el seu cinquè aniversari aposta per delícies com la francesa La gran Epopeia del Petit Bon Home o la italiana Buchettino. Un «Polzet» que serà «tot un privilegi tenir aquí», diu Eulàlia Ribera.

Per qualitat, bon gust, capacitat de captar espectacles recents que triomfen per Europa i també per saber «moure sinèrgies» –destaca el regidor de Cultura, Juan Carlos Sánchez–, la programació infantil de LaSala Miguel Hernández a l’escenari de la Ronda Roureda és tot «un referent» a nivell estatal.
I ara que compleix cinc anys vol donar el millor de si mateixa, presenta una temporada amb col·laboracions amb altres teatres (TNC, Mercat de les Flors, Lliure), companyies que creen en residència a LaSala, co-produccions i espectacles europeus de primer nivell com La gran Epopeia del Petit Bon Home (26 i 27 de novembre al Teatre Principal, dins «El festival més petit de tots») o un Buchettino altament sensorial i emotiu, que convida els espectadors a somniar en un càlid dormitori (L’Estruch, 18 i 19 de febrer). Simplicíssimus, de la Cia. Roberto G. Alonso (20 de novembre), D’un paper blanc, de la Compañía Pendiente (18 de desembre) i les acrobàcies de Call me Maria en homenatge al rock’n’roll (22 de gener) són altres atractius. A més, torna el musical Casting, de Keco Pujol (5 de febrer), que ja va triomfar al Teatre del Sol.

Diumenge, festa a Lasala

El «cinema més petit del món», dansa, música, una «cocteleria tropical» i «un photomaton de barrets» són algunes de les atraccions de la festa d’aniversari que celebra aquest diumenge, d’11 a 14h., LaSala Miguel Hernández al teatre i als seus voltants. Oberta a tothom, tindrà sorpreses com haver de trobar «uns personatges diminuts» que envairan l’espai.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top