Arxiu

El saxofonista de jazz Àlex Martos toca avui a L’EstruchBar

Alex Martos

El petit escenari del bar de L’Estruch (Sant Isidre, 140) s’obre avui al jazz amb el saxofonista de Sabadell Alex Martos (www.alexmartosmusic.com), que presentarà estàndards i temes originals a duo amb el pianista Jonathan Hurtado (22h.; gratuït). Posteriorment punxarà Dj Big Vic amb «all time hits». El primer disc de Martos és autoproduït i fet de forma casolana i molt espontània, però amb un excel·lent resultat i improvisacions de gran nivell i molt de ‘groove’ als cinc temes propis i la seva versió de Samba em Preludio, de Baden Powell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top