Arxiu

Mal lloc per tancar-hi un animal

Quan anava a deixar el carret aparcat al lloc escaient que hi ha als supermercats, en un supermercat cèntric dels de Sabadell, vaig notar que dins d’un dels armariets que hi ha per també deixar-hi coses, o altres compres que no poden entrar dins l’ària comercial, s’hi movia alguna cosa.
Primer em va semblar que era un cop de vent. Però no. La porteta estava tancada i la clau corresponent retirada.
Vaig cercar la persona encarregada i li vaig comentar. De seguida es va poder esbrinar que dintre d’aquell armariet hi havia una gosseta! I l’amo de la bestiola es va quedar tan tranquil, dient, amb actitud desafiant, que no la podia deixar enlloc més i que com dins el supermercat no volen animals, per això la va tancar allà.
En un cas així, no sé què diuen les lleis, però jo crec que el fet és denunciable. Primer pel fet i segon per higiene. Perquè dins d’aquells armariets, bàsicament s’hi sol guardar aliments que s’han comprat en altres llocs. Però si primer s’hi ha tancat un animal, per molt net que aquest vagi i per molt desparasitat i vacunat que estigui, no deixa de ser un animal que pot ser portador de vés a saber quins virus o petits paràsits, com paparres i puces, i encomanar-ho als aliments allí dipositats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top