Arxiu

Més impostos per la sanitat

El senyor Rubalcaba ens diu que si és president del Govern de l’Estat proposarà incrementar els impostos sobre el tabac i l’alcohol per destinar-los a la sanitat pública ja que aquests productes són els que generen més demanda sanitària.
Bromes malintencionades a part, jo pregunto, si això és així, l’increment d’aquests impostos que es generin a Catalunya aniran a parar íntegrament a apaivagar la despesa sanitària de Catalunya? O, com sigui que l’Estat és únic, aniran a una sola bossa a repartir de forma desproporcionada?
Voleu dir que aquesta proposta no s’assembla molt a ser cornut i pagar el beure?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top