Arxiu

Els concerts de cambra a Belles Arts tornen amb un canvi d’horari

El pianista mallorquí Jordi de La Torre

El mallorquí Jordi de La Torre (piano) i el barceloní Carles Pertegaz (clarinet) enceten la temporada de concerts de cambra de cada dijous a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell amb nou horari: els concerts començaran a les 19h. i seran quinzenals en comptes de setmanals.
El concert d’avui a l’auditori (Pg. Manresa, 20) s’obrirà amb Joguines II, de Miquel Pardo i la Sonata op.46 per a clarinet i piano de Salvador Brotons. Solo de concurs, d’A. Messaguer, i Fantasia sobre Goyescas de Granados, d’Albert Guinovart, completen el programa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top