Arxiu

El Llongue reapareix a L’Espanyol amb «Els meus amics»

Foto: E. Barnola

En un format de concert molt similar al que va oferir el febrer d’aquest any a L’Estruch per presentar el disc Els meus amics, però sense els nombrosos convidats d’aquella ocasió, Josep M. Llongueras, Llongue,  es presenta aquesta nit (23.30h.) al cicle dels divendres del bar L’Espanyol.
Llongue potser trobarà a faltar el fum d’altres èpoques a aquest veterà local del carrer Rocafort, però ho compensarà amb ironia, talent i les seves lletres esmolades i poètiques. A més d’Els meus amics, que va editar en vinil, repassarà els seus cinc discos publicats en solitari, farà algunes versions dels Beatles i recuperarà alguna melodia de la seva època de La Madam.
A l’escenari comptarà amb Ricard Álvarez (baix i veus), Oest (guitarra i veus) i Jordi Mourelo (bateria i veus).
Per primer cop la sala que acull concerts a L’Espanyol retirarà les cadires i les taules i situarà el públic a peu dret. A partir d’ara es provarà aquest format per donar un aire més proper a una sala de concerts que a un cafè. L’entrada és lliure.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top