Arxiu

Rock guitarrer al Festival de Blues

Devon Allman

La 24a edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola torna amb accent rocker, fins i tot ‘hard-rock’, i marques històriques com els Yardbirds o Wishbone Ash. Avui arrenquen els concerts a l’Ateneu amb el guitarrista Devon Allman (fill de Greg Allman, dels Allman Brothers), precedit  les 21.30h. per l’Andreu Martínez Band. A les 21h. actua Gospel Vallès a l’església de Sant Martí.

The Yardbirds –bressol de les estrelles de la guitarra Eric Clapton, Jeff Beck i Jimmy Page–, Devon Allman, Blackfoot, Y&T i Martin Turner’s Wishbone Ash són noms que podrien figurar tranquil·lament a un festival de rock però són les estrelles internacionals del 24è Festival de Blues de Cerdanyola, que demostra altre cop la seva concepció àmplia de la música negra per captar més públics.
Aquest any, amb el renovat patrocini d’Unnim Obra Social,  el certamen recupera com a escenari l’Ateneu sense cadires, un format més proper però també més en sintonia amb els ajustos pressupostaris.
I aquí és on toca avui Devon Allman amb el seu grup Honeytribe per presentar el disc Space Age Blues. És el primer cop que el fill de Greg Allman ve com a líder a Espanya, on se’l va sentir a les files de la Vargas Blues Band. És un dels grans atractius d’enguany: el disc que presenta va debutar al número 7 a les llistes de Blues del Billboard nord-americà i el cert és que els Honeytribe han gaudit de gran èxit i llargues gires pels principals festivals des del seu debut amb Torch el 2005.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top