Ciutat

Els Castellers celebren la Diada amb l’objectiu del 2 de 8 amb folre

Repetir el 2 de 8 amb folre, castell que va marcar una abans i un després en la història de la colla local quan el van carregar a la Festa Major, és l’objectiu principal dels camises verdes a l’aixecada de demà diumenge (12h.) a la Plaça de Sant Roc, dins la celebració de la seva Diada que arrenca avui amb altres activitats.
La festa d’aquest matí a la Plaça Marcet està pensada pels més petits. A partir de les 11 hi haurà diferents propostes, una xocolatada i animació infantil a càrrec de Roger Canals.
Ja a la tarda, el nou escenari serà la plaça Creu Alta, on es farà l’actuació de vigílies amb la Jove de Barcelona i els Castellers de Mollet (19h.)
En acabar l’actuació la celebració dels Castellers de Sabadell continuarà al seu local a la seu de Sabadell Cultura (Ribot i Serra, 265) on les tres colles faran un sopar de germanor previ al concert del grup sabadellenc Alberikus Band. El concert està obert al públic en general.

Demà diumenge els Saballuts comptaran com a colles convidades amb els Marrecs de Salt, que aquesta temporada tenen en el quatre de vuit el seu millor castell, i els Castellers de Terrassa amb el dos de set com a millor registre.
Després de l’actuació els socis de la colla faran un dinar de germanor al local del Consell de Joves, que acabarà ben avançada la tarda amb un ball de final de festa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top