Arxiu

PERE COBACHO, FOTÒGRAF POST-CASAMENT : «La més fotogènica és Nova York, però tinc ganes d’anar a Bangkok»

És l’únic fotògraf de Catalunya i dels pocs d’Espanya, que ofereix a tothom el servei de viatjar amb els nuvis, en la seva  lluna de mel, per fer-los fotos, vestits de casament, a Nova York, Londres, París, Venècia o Estambul.
El fotògraf de Sant Quirze del Vallès especialitzat en ‘wedding photography’ que fins ara tenia estudi a Ripollet i ara el té al 21 del carrer Campmany de Sabadell, Pere Cobacho Cruz, 42, (www.perecobacho.com), està descobrint que la «post-boda», com diu ell, és un filó.


Viatja en el mateix vol que els nuvis?
Depèn. Abans de casar-se ja hem pactat amb els nuvis tot el detall del reportatge a l’estranger.
Per exemple?
Si volem junts o no, on ens trobem, quina ruta farem junts, per quins escenaris ens mourem, a quines hores segons les llums, si portem vídeo o no….
Quant temps de la seva Lluna de Mel demana per vostè?
Entre sis i set hores. Sempre a partir de les 4 de la tarda per aprofitar la llum del capvespre i l’enllumenat nocturn de la ciutat.
I si  per qualsevol motiu no s’hi pot arribar?
Jo, tot sol, faig el recorregut al matí per veure si hi ha obres, alguna bastida que tapa un monument o problemes de seguretat. Si n’hi ha, a la tarda ja no hi anem.
Problema de seguretat?

A Nova York la Grand Central Station i Wall Street estan tan plens de policies i soldats que més val no buscar-se problemes.
I la resta de Nova York?
Tot per nosaltres. Al Rockefeller Center la policia ens va colar, vam pujar sense pagar, es van fer fotos amb nosaltres i i fins i tot li van deixar la gorra a la núvia.
Tracte privilegiat?
Molts cops sí. I la gent en veure una parella vestida de nuvis i un fotògraf amb tot l’equip també respecta molt.

Comentaris
To Top