Arxiu

Els Duendes reapareixen aquest dissabte al Griffin

Absents des de fa temps als escenaris locals –no toquen a Sabadell des de la seva llunyana actuació al Jam Session– els Duendes reapareixen aquest dissabte (23.30h.) al cicle de concerts dels dissabtes al Griffin de Ca n’Oriac (La Segarra, 25) per donar nova brillantor als temes de Carl Perkins, Elvis Presley, els Shadows o els Sírex, entre d’altres. O a una cançó pròpia com La chica rock, amb lletra de Jose M. Abella.
Amb ell i Juanjo Calvo a les guitarres i veus, Albert Ruiz al baix i veus i Lluís Gomis a la bateria, el grup sabadellenc de música dels seixanta diu que els fa «molta il·lusió» ser dissabte al Griffin.

La seva passió és tanta que el quartet –amb dos exomembres dels Sírex: Gomis i Calvo– treurà el seu quart disc d’aquí a tres setmanes.
Es tituarà En la carretera de nuevo i per primer cop inclourà un tema en català. «És una balada titulada Compta amb mi que ha escrit Amado Jaén, de Los Diablos, i l’hem gravat amb guitarres acústiques i moltes veus, a l’estil dels Eagles», avança Josep M. Abella.Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top