Arxiu

Els molesten les flors

És ben cert que la fauna humana és molt variada i que hi ha gent de tots els gustos i de totes les opinions, però n’hi ha que, per la seva ridiculesa, no deixen de sorprendre.
I a mi m’ha sorprès la pregunta que es fa Entesa per Sabadell: ¿Quin benefici han comportat per la ciutat les jardineres de les faroles de les quals ara, degut a la crisi econòmica, l’Ajuntament ha decidit prescindir-ne?
A mi em sembla que, quan les arques municipals ho permetien, eren uns diners molt ben emprats, que alegraven els nostres carrers i feien de Sabadell una ciutat més humanitzada i agradable.  El que em costa d’entendre és aquesta mena de satisfacció que manifesten alguns en veure que ara les faroles, sense les flors, seran més tristes. I és que n’hi ha que, vés a saber per quin motiu, encara que me l’imagino, els molesten les flors i que la ciutat faci goig.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top