Arxiu

Duel actoral a «Dues dones que ballen»

Foto: Rosa Ribas

L’únic muntatge teatral en gira –no infantil– que passa per Sabadell la temporada de tardor és Dues dones que ballen, un intens duel interpretatiu entre Anna Lizarán i Alicia Pérez, una vella llogatera i la seva cuidadora que viuen diverses jornades al llarg d’uns mesos fins a un final sorpresa. Avui es veurà al Teatre Principal (21.30h.).

El gran dramaturg de l’escena catalana, Josep M. Benet i Jornet, situa a un barri de Barcelona –un lloc propici per abocar-hi ingredients autobiogràfics– aquesta relació gairebé accidental entre una dona madura i una dona vella, on emergeix «la misèria d’unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència, de fet comprensible i de fet potser inevitable, del món que les envolta», diu el propi dramaturg.
Fidel al seu gust per capgirar les trames un cop ja ha situat el públic en el clima de l’obra, aquí també hi ha un desenllaç inesperat, que Benet i Jornet considera «optimista».
Mentrestant, a l’escenari ‘ballen’ aquesta llogatera de vellesa complicada, que ha de fer front a un desnonament i un Alzheimer, i la mestra sense feina que ha posat de cuidadora de la primera la filla d’aquesta. Un intens treball interpretatiu dirigit per Xavier Albertí que va rebre grans elogis després del seu pas per Salt i el Lliure de Gràcia.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top