Arxiu

El pop indie de John is Green obre un cicle del SAM a l’EstruchBar

El Sabadell Acció Musical (SAM) de la Coordinadora de Músics de Sabadell s’instal·la els divendres de novembre a l’EstruchBar, on obrirà avui el foc el grup local de pop-indie John is Green a les 22.30h (entrada lliure).
Els músics sabadellencs fan així una pausa en la gravació del seu primer disc, que els ha allunyat dels escenaris els últims dos mesos amb la idea de publicar d’aquí a poques setmanes el treball, que representa el seu debut, explicava ahir el baixista Toni Raurich.
La banda es va formar a Matadepera amb músics provinents dels grups Deesser, Innatos i Phi però des de fa poc han fixat el seu local d’assaig a la Rambla de Sabadell.
John is Green canten en anglès i sobretot en castellà uns temes que escriu i composa Santi Argemí (veu principal i guitarra rítmica) i arrangen després Jan Pagès (teclats i veus) i Jonatan Garrigós (guitarra solista i veus). Kellian Garrigós (percussió) i el citat Toni Raurich (baix i veus) completen el quintet, que s’ubica en «un indie-pop amb un gran treball de l’harmonia de veus», destaca Raurich.
El cicle del SAM continuarà els següents divendres al bar de L’Estruch (Sant Isidre,  140) amb els grups Delivery (indie rock, 11 de novembre), Amigdala (indie rock, 18 de novembre) i Cecilias (‘pop de cafeteria’, 25 de novembre), tots ells de la Coordinadora

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top