Arxiu

La intriga d’Agatha Christie i l’humor de Billy Wilder

En la seva nova producció de la temporada, els del Ciervo juguen amb el públic fins al punt de fer-lo oblidar que ha anat a veure teatre i ha acabat fent de jurat d’un judici. L’obra triada és, és clar, Testimoni de càrrec, el cèlebre thriller basat en el llibre d’Agatha Christie que el gran Billy Wilder va portar el 1957 a la gran pantalla.
Unint l’«humor intel·ligent» del segon i la intriga de la primera, la companyia d’El Ciervo asseurà els assistents entre els actors perquè puguin «viure en primera persona tota l’emoció de participar en un judici dels anys cinquanta» i es sentin «immersos en un dels grans thrillers de la història».
L’estrena és avui (22h.) a l’escenari del carrer Viladomat, 26, on es repetirà demà a les 18h. i els següents dos caps de setmana.
Hi participen 26 actors i es compta amb la col·laboració desinteressada de professionals en escenografia (Mireia Bagà), vestuari i estilisme (Nuria López i Eva Ravina) i composició musical (Gonçal Perales). L’escenografia és conceptual, amb construccions fetes de caixes de vins

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top