Arxiu

Víctimes i culpables de la crisi

Si bé sempre escoltem que la crisi és global i que té uns fonaments financers, cal tenir present que els efectes que percebem responen a decisions personals que mostren els principis individuals. La cobdícia, l’avarícia, l’egoisme de les persones que ens envolten sovint són les que fan que les dificultats arribin a les famílies.
Quan un empresari prefereix canviar de cotxe abans que liquidar els deutes amb els seus proveïdors no és culpa dels bancs i de la crisi financera.
Quan aquest empresari deixa de pagar els seus treballadors mes darrera mes i no renuncia a gaudir del seu apartament a la Costa Brava ni als seus capricis, no és la crisi. Són els valors, és la consciència, és el cor de les persones.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top