Arxiu

Professionalitat a l’Hospital General de Catalunya

Havent-me diagnosticat un tumor maligne a la pròstata després d’una rutinària visita a un uròleg de l’Hospital Taulí de Sabadell, el doctor va creure convenient que, per eradicar el tumor, el que millor em convenia eren unes quantes sessions de radioteràpia.
I així s’ha fet. En total han estat 38 sessions. El meu uròleg em va enviar a l’Hospital General de Catalunya. I és d’aquest hospital del que vull dir-ne només que merescudes lloances.
Entre les sessions de radioteràpia i visites, m’hi he hagut de desplaçar, des de Sabadell, en 41 ocasions. He tractat amb moltes infermeres i auxiliars i dues doctores, i en tot moment he gaudit d’una amabilitat extrema i d’una alta professionalitat de tot el personal, incloses les persones de l’àrea administrativa que, entre totes, han fet que gairebé m’oblidés que estava en un hospital i rebent radioteràpia.
Moltes mercès, doncs, a tothom de l’Hospital General de Catalunya que ha tingut relació amb mi en aquest difícil tràngol de la meva vida que m’ha tocat viure, però que mercès a aquest alt qualificat i atent personal, ha passat gairebé sense adonar-me’n.
Que la gran tasca que esteu fent en favor dels pacients sigui eterna i sempre amb aquest alt grau de professionalitat i abnegació.

Comentaris
To Top