Arxiu

Les «grans il·lusions» del mag Albert Llorens arriben avui al Sant Vicenç

Estrenat només a Sant Oleguer el passat octubre, l’espectacle Encenalls de temps és la major aposta del mag sabadellenc Albert Llorens pels efectes de gran format i grans aparells, «tot ambientat en la possibilitat de viatjar en el temps», explicava ahir el propi il·lusionista. La «màquina del temps» és, de fet, el número central del muntatge.
Es veurà avui a partir de les 22h. al Teatre Sant Vicenç (Montllor i Pujal, 103), que d’aquesta manera obre els seus «divendres musicals» a la màgia. El que Albert Llorens anomena «un viatge en 4D» és una combinació d’«efectes màgics, humor, participació del  públic i altres efectes de més petit format», i reuneix alguns dels seus millors trucs. El nexe argumental ve a plantejar «pots canviar el teu passat?», i Llorens reserva un final revelador al respecte

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top