Arxiu

Nova funció del Circ Teatre Modern

FOTO: LLUÍS FRANCO

La petitíssima carpa del Circ Teatre Modern, que va es va omplir en l’assaig obert de divendres passat i va obrir al públic en general amb dues funcions el cap de setmana, encara oferirà una nova actuació, a les 8 d’aquest vespre, abans d’anar al Mercat de les Flors.
Benet Jofre i Johnny Torres actuen a pocs centímetres del  públic sobre una base rodona i mòbil de fusta de la qual treuen força partit. Amb una manera diferent d’entendre el circ, on aquí l’important no és «el més difícil encara» sinó crear un ambient propi, amb aroma antic i sorolls metàl·lics de les peces i objectes que cauen, el Circ Teatre Modern té l’aparença d’un experiment ‘in progress’. Com si els visitants assistissin a un assaig on dos personatges entremaliats pugen i baixen amb cordes, arnés i mosquetons, buscant equilibris insòlits o creant imatges suggerents. A vegades amb el dubte de si allò ha de passar d’aquella manera o és un error, com l’aigua que cau del sostre o la galleda que s’estavella.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top