Arxiu

L’acròbata sabadellenc Raúl Grau, una de les estrelles del nou i rejovenit Molino

Fotos: D. Ruano

La nova etapa d’El Molino combina la cotilla, la picardia, el lligacama i el transformisme amb un aire renovat on, amb estètica ‘burlesque’ s’uneix el cuplet amb Lady Gaga, acrobàcies aèries i un glamour contemporani. Al nou espectacle, que espera atraure un públic jove, figura Raül Grau com a acròbata i creador.

Un element molt interessant, diu Grau, és que són «companyia estable» al Molino, així que, a més de poder evolucionar l’actual Live in Burlesque, podran seguir creant de forma estable «produccions pròpies i originals» i «formant» la resta de la companyia. «Ara, per exemple, estic ensenyant una noia a fer un número de trapezi», comenta.
Sobre l’escenari, a Raül Grau se’l veu ara –de dimecres a diumenge, sessions de tarda i nit– fent un número d’equilibris i dos aeris, amb teles i un trapezi dins una bola, que baixa sobre els caps del públic. «La intenció és que s’ho passi bé tant la gent gran com els joves, amb números d’energia i bon rotllo. Ara estem treballant que en l’‘strip-tease’ hi hagi una escenificació i que el nu només sigui una anècdota. Deixem alguna cosa del Molino d’abans però el renovem molt: ara és un espai multicultural i multisocial, que aviat podria acollir també sessions matinals infantils», resumeix Grau. «Estic molt content perquè l’espai té moltes possibilitats», afegeix.
No és l’únic sabadellenc, per cert. El jove pianista Abel Garriga, dels musicals del TTMU Rent i Una rossa legal al Teatre Sant Vicenç, és ‘cover’ de Xavier Torras al piano i direcció musical.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top